retourneren

Artikelen retourneren

  • De klant heeft 14 dagen de tijd om de retour te melden. Na melding heeft de klant nog eens 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren. De terugbetaling dient binnen 14 dagen te geschieden. 

Retourneren

Natuurlijk kan het voorkomen dat de maat, het model of de kleur van uw bestelde artikel voor u niet juist is. Binnen 30 dagen is het dan mogelijk om in nieuwstaat (en ongewassen) te retourneren.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Splendid geretourneerd worden.

De kosten voor een retour zijn voor de klant zelf. Afleveren in de winkel mag ook.

 Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@splendidmiddelburg.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Uitzonderingen retourneren

 

 Mocht het product beschadigd zijn, dan kunnen we helaas geen geld terugstorten. Behandel het product dus met zorg en let erop dat deze bij het retourneren goed verpakt is.

 

 Identiteit ondernemer

Splendid  
Langeviele 36
4331LV Middelburg
info@splendidmiddelburg.com
0118-628596
22030783
NL001307375B89

 

 

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

— Aan
Splendid  
Langeviele 36
4331LV Middelburg
info@splendidmiddelburg.com
0118-628596
22030783
NL001307375B89

 

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

 

 
 

 

 

 

 

 

 

— Besteld op (DD-MM-YYYY) :                                    — Bestelnummer :

 

    
 

 

 

 

 

 

 

—  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

 

 
 

 

 

 

 

— Naam/Namen consument(en)

 

 
 

 

 

 

 

— Adres consument(en) :

 

 
 

 

 

 

 

 

— IBAN Rekeningnummer:

 

 
 

 

 

 

 

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

 
 

 

 

 

 

 

— Datum(DD-MM-YYYY):

 

 
 

 

 

 

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

© 2021 - 2024 Splendid Middelburg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel